Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i pyszne ciasto bez pieczenia.
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 43
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 117
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 457
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32644
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 90
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 128
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 43
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 117
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 457
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32644
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 90
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 128
Składniki
Wyłożyć blaszkę herbatnikami u mnie na piętro potrzeba 15 sztuk.
Zrobić masę. Kaszę manną, mieszam z kajmakiem. Dodaję 200 gram miękkiego masła.
Część masy wylewam na herbatniki. Przykrywam kolejną warstwą herbatników. Powtarzam aż wypełnię całą blaszkę. U mnie wyszły 4 blaty z herbatników i 3 warstwy masy.
Wstawiam do lodówki na całą noc.