Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie masz czasu na zrobienie ciasta a masz ochotę na coś słodkiego do kawy, wystarczy Ci tylko 10 minut. Wszystkie składniki wrzucasz do jednej miski, miksujesz i gotowe.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3549
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 36
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3549
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 847
Składniki
1. Mąkę, cukier, proszę do pieczenia wsypuję do miski, dodaję masło, wbijam jajka i miksuję około 10 minut mikserem. 2. Ciasto wykłada do natłuszczonej formy.
3. Gruszki obieram, myję, kroję na połówki, usuwam gniazda z nasionami a wierzch gruszki nacinam w kratkę. Gruszki układam na cieście nacięciami do góry. 4. Ciasto piekę w rozgrzanym piekarniku 40 minut w 180°C.
5. Po upieczeniu studzę i posypuję cukrem pudrem. 6. Smacznego.