Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Dietetyczny deser ,który posmakuje wszystkim.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17292
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6664
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17292
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6664
 
         
         
                Składniki
Tapiokę zalałem wodą i odstawiłem na godzinę. Po tym czasie odcedziłem ją i przełożyłem do garnka z grubym dnem. Dodałem mleczko kokosowe i cukier. Doprowadziłem do wrzenia i gotowałem na małym ogniu około 3-4 minuty ( do uzyskania miękkości ) Tapiokę przełożyłem do pucharków a na wierzch nałożyłem konfiturę jagodową. Można podawać na ciepło a także schłodzone.