Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Dietetyczny deser ,który posmakuje wszystkim.
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 334
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 132
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 185
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 334
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 132
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 185
Składniki
Tapiokę zalałem wodą i odstawiłem na godzinę. Po tym czasie odcedziłem ją i przełożyłem do garnka z grubym dnem. Dodałem mleczko kokosowe i cukier. Doprowadziłem do wrzenia i gotowałem na małym ogniu około 3-4 minuty ( do uzyskania miękkości ) Tapiokę przełożyłem do pucharków a na wierzch nałożyłem konfiturę jagodową. Można podawać na ciepło a także schłodzone.