Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser tapioka z dodatkiem winogron, smacznie i zdrowo.
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 974
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1655
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 974
Składniki
Tapiokę namaczamy na noc w 2 szklankach wody. Przelewamy do rondelka, dodajemy kilka winogron przekrojonych na połowę i zagotowujemy mieszając. Namoczona tapioka bardzo szybko rozkleja się ma konsystencję galaretki z kuleczkami. Przelewamy do pucharków, wyjdą 2 porcje. Dekorujemy winogronami i listkiem mięty.