Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser tapioka z dodatkiem winogron, smacznie i zdrowo.
Maceraty to cenne oleje roślinne z wyciągami z kwiatów, pąków i całych ziół....
Odsłon: 51
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 92
Maceraty to cenne oleje roślinne z wyciągami z kwiatów, pąków i całych ziół....
Odsłon: 51
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 92
Składniki
Tapiokę namaczamy na noc w 2 szklankach wody. Przelewamy do rondelka, dodajemy kilka winogron przekrojonych na połowę i zagotowujemy mieszając. Namoczona tapioka bardzo szybko rozkleja się ma konsystencję galaretki z kuleczkami. Przelewamy do pucharków, wyjdą 2 porcje. Dekorujemy winogronami i listkiem mięty.