Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser tapioka z dodatkiem winogron, smacznie i zdrowo.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1736
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1736
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1531
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1493
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1791
Składniki
Tapiokę namaczamy na noc w 2 szklankach wody. Przelewamy do rondelka, dodajemy kilka winogron przekrojonych na połowę i zagotowujemy mieszając. Namoczona tapioka bardzo szybko rozkleja się ma konsystencję galaretki z kuleczkami. Przelewamy do pucharków, wyjdą 2 porcje. Dekorujemy winogronami i listkiem mięty.