Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457067
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1287
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2146
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457067
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1287
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2146
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Składniki
Herbatniki miksujemy. Dodajemy masło, wiórki i zagniatamy. Przygotowaną mieszanką wyklejamy tartę. Brzegi również. Wstawiamy do lodówki na przynajmniej 40 minut. Białą czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Ubijamy śmietanę. Pod koniec ubijania dodajemy powoli rozpuszczoną czekoladę, następnie wiórki kokosowe. Masę kokosową wykładamy na spód tarty. Obsypujemy wiórkami. Wstawiamy do lodówki na przynajmniej 2 godziny.