Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli troszkę słońca na talerzu :)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1037
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5599
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8725
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17999
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1037
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5599
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8725
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17999
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (ciągle mieszając) z dodatkiem stevi i przełożyć do formy o okrągłym kształcie.
Tak przygotowaną kaszę odstawić do wystygnięcia i stężenia, a następnie piec w piekarniku około 15 minut w 180 stopniach.
Banana obrać ze skórki i zblendować na mus.
Gotową tartę polać musem bananowym, po zewnętrznej krawędzi udekorować jogurtem naturalnym i poukładać połówki moreli oraz pestki moreli.