Desery Przepis na:
> 6 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Z margaryny , cukru, cukru waniliowego i mąki robimy kruszonkę.
3/4 kruszonki wysypujemy na blachę i zapiekamy w piekarniku w temp 150* -10 minut.
Do malin wsypujemy dwie galaretki i wykładamy na podpieczony spód. Na maliny wysypujemy resztę kruszonki.
Całość pieczemy 20 min w 150 *
Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Madison 28 czerwca 2016Zgłoś do usunięcia
Czy maliny trzeba rozgnieść do tej masy ? Bo tak wygląda :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Joanna116 13 maja 2016Zgłoś do usunięcia
To ciasto musi być mega pyszne i aromatyczne ☺1 Kto głosował? | Odpowiedz

GREGORHSPEED 05 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Maliny kocham <3 Musi być pyszne...ale jak ktoś coś, jak wyplewić z ogrodu, to proszę na priv :/ nomen omen ;) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 05 maja 2016Zgłoś do usunięcia
Pycha! <32 Kto głosował? | Odpowiedz