Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam Was na pyszną tartę z morelami.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2769
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6427
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 2769
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6427
Składniki
Masło roztopiłam i wlałam do pokruszonych ciastek wymieszanych z musli. Dokładnie wymieszałam. Wyłożyłam na blaszkę i piekłam 15 min w 150*
Po 15 -tu minutach wyjęłam z piekarnika. Budyń ( obojętne jaki) wymieszać z jogurtem naturalnym. Mój budyń był bez cukru, więc dodałam 4 łyżeczki. Wylałam na tartę i ponownie włożyłam do piekarnika na 15 minut Tartę wyjmujemy, studzimy. Układamy morele i zalewamy tężejącą galaretką morelową