Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci go uwielbiają.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Składniki
Wykonanie: Dzień wcześniej 2 galaretki kolorowe rozpuścić w ½ litra gorącej wody i odstawić do następnego dnia. Następnie pokroić w kostkę i odłożyć ponownie w chłodne miejsce. Galaretki cytrynowe przygotować według opisu na opakowaniu, gdy lekko zaczną tężeć dodać do sera i zmiksować, dodać kilka kropel aromatu i ponownie zmiksować. Przygotowany ser przelać do tortownicy posypanej posypką z ciastek i włożyć do lodówki. Po chwil powpychać truskawki i ponownie włożyć do lodówki. Galaretki truskawkowe przygotować również według opisu na opakowaniu. Gdy ser stężeje, zalać torcik i wstawić do lodówki na kilka godzin. SMACZNEGO.