Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Torcik z płatkami migdałów"
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 427
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 101
Gdy zostaną nam ugotowane ziemniaki to właśnie polecam świetny przepis na kul...
Odsłon: 427
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 101
Składniki
Mąkę wymieszaj z proszkiem do pieczenia i skrobią. Utrzyj żółtka z cukrem, dodawaj suche i ubite na sztywno białka. Piecz 20 minut w temperaturze 180°C. Ostudź, przekrój na trzy placki.
Przygotuj budyń, ostudź go pod przykryciem. Dynię obierz, pokrój, duś z cukrem i zmiksuj. Masło utrzyj, połącz z budyniem, mieszaj, póki nie powstanie gładki krem. Każdy placek smaruj dżemem i kremem. Dekoruj migdałami i owocami.
CZAS: około 2 godzinŹródło: Dobry Tydzień