Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybki do przygotowania, przepyszny, najlepiej smakuje nastepnego dnia po zrobieniu
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Składniki
banany pokroic na plasterki, skropic sokiem z cytryny zeby nie sciemnialy. nastepnie rozgniesc je widelcem, a pozniej mikserem o uzyskania jednolitej masy
do musu bananowego wsypac 4 opakowania sniezki, wymieszac lyzka, i ponownie ubijac mikserem do uzyskania kremu.
herbatniki namoczyc w mleku, uklozyc 1 rzad herbatnikow na tacy (ja zrobilam 4x5) wylozyc 1/3 kremu, przykryc warstwa herbatnikow (ja otrzymalam 4 warstwy herbatnikow i 3 kremu)
pozostale 2 sniezki przygotowac wg przepisu na opakowaniu, wylozyc na ciasto, na wierzch zetrzec na tarce czekolade
smacznego :)