Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie tosty na słodko? Jeśli tak to zapraszam na moją propozycję, pewnie znacie już taką wersję, ale ja przygotowałam je pierwszy raz. Przyznam się szczerze, że było bardzo słodko, ale też bardzo pysznie. Według mnie najlepiej smakują takie bardzo gorące zaraz po przygotowaniu. Można je przygotować na podwieczorek lub jak ktoś lubi śniadania na słodko to właśnie na śniadanie. Zapraszam :)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 496
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16746
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 433
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 496
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16746
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 433
Składniki
Banany obieramy i kroimy w plasterki. Chleb tostowy kroimy w trójkąty.
Kromki chleba smarujemy nutellą, nakładamy po dwa plasterki banana i składamy. Opiekamy w opiekaczu do kanapek, tak jak lubimy na rumiano.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Na talerze nakładamy tosty, dekorujemy rozpuszczoną czekoladą i podajemy. Smacznego życzę.