Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są banalnie proste w wykonaniu, a stanowią dietetyczny i zdrowy zamiennik wysokokalorycznych lodów ;)
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1575
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 164
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1575
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 164
Składniki
Wszystkie owoce obrać ze skórek, usunąć pestki i pokroić na mniejsze kawałki.
Każdy owoc osobno zamrozić.
Na 20 minut przed przygotowaniem owoce wyciągnąć z zamrażalnika.
Każdy owoc zblendować do konsystencji lodów, zostawiając niewielkie kawałki owoców, które nadają jeszcze lepszy smak.
Całość posypać rodzynkami i od razu podawać.