Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są banalnie proste w wykonaniu, a stanowią dietetyczny i zdrowy zamiennik wysokokalorycznych lodów ;)
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 181
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 293
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 181
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 293
Składniki
Wszystkie owoce obrać ze skórek, usunąć pestki i pokroić na mniejsze kawałki.
Każdy owoc osobno zamrozić.
Na 20 minut przed przygotowaniem owoce wyciągnąć z zamrażalnika.
Każdy owoc zblendować do konsystencji lodów, zostawiając niewielkie kawałki owoców, które nadają jeszcze lepszy smak.
Całość posypać rodzynkami i od razu podawać.