Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko kwaskowy, orzeźwiający smak.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
1. Migdały zalej ciepłą wodą, odstaw na 30 minut. 2. Do suszonego mango dodaj sok i miąższ z mandarynek. 3. Również odstaw na 30 minut. 4. Po upływie tego czasu wylej wodę z migdałów, zaś mango z sokiem i miąższem mandarynek przełóż do pojemnika blendera. 5. Dodaj pozostałe składniki: odsączone migdały, wiórki kokosowe, syrop klonowy oraz olej kokosowy. 6. Zmiksuj na gładki krem. Formuj trufelki wielkości orzecha włoskiego i obtocz w wiórkach kokosowych. 7. Schłodź w lodówce. 8. Smacznego. * Trufelki przechowuj w lodówce.