Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekko kwaskowy, orzeźwiający smak.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 652
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1387
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25770
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 652
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1387
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25770
Składniki
1. Migdały zalej ciepłą wodą, odstaw na 30 minut. 2. Do suszonego mango dodaj sok i miąższ z mandarynek. 3. Również odstaw na 30 minut. 4. Po upływie tego czasu wylej wodę z migdałów, zaś mango z sokiem i miąższem mandarynek przełóż do pojemnika blendera. 5. Dodaj pozostałe składniki: odsączone migdały, wiórki kokosowe, syrop klonowy oraz olej kokosowy. 6. Zmiksuj na gładki krem. Formuj trufelki wielkości orzecha włoskiego i obtocz w wiórkach kokosowych. 7. Schłodź w lodówce. 8. Smacznego. * Trufelki przechowuj w lodówce.