Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kocham wszystko co czekoladowe:) Dzisiaj padło na trufle...Zrobiłam je po raz pierwszy i zapewne nie ostatni.Jeśli jesteś amatorem czekolady...wypróbuj ten przepis a nie pożałujesz;)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7834
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 998
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13590
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7834
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 998
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13590
Składniki
Serek marscapone z masłem podgrzewamy aż się połączą. Dodajemy miód, czekoladę i mieszamy aż będzie jednolita masa. Studzimy w lodówce ok. 2 godzin. Następnie naszą masę wkładamy jeszcze na około 15 minut do zamrażalnika. Po tym czasie formujemy kuleczki i obtaczamy w naszych wybranych posypkach. Nam najlepiej smakowały wiórka kokosowe pozostałość po Malibu;) Przechowujemy w lodówce.Smacznego;)