Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kocham wszystko co czekoladowe:) Dzisiaj padło na trufle...Zrobiłam je po raz pierwszy i zapewne nie ostatni.Jeśli jesteś amatorem czekolady...wypróbuj ten przepis a nie pożałujesz;)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Serek marscapone z masłem podgrzewamy aż się połączą. Dodajemy miód, czekoladę i mieszamy aż będzie jednolita masa. Studzimy w lodówce ok. 2 godzin. Następnie naszą masę wkładamy jeszcze na około 15 minut do zamrażalnika. Po tym czasie formujemy kuleczki i obtaczamy w naszych wybranych posypkach. Nam najlepiej smakowały wiórka kokosowe pozostałość po Malibu;) Przechowujemy w lodówce.Smacznego;)