Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe, kakaowo - orzechowe, a przede wszystkim smaczne i ekspresowe w wykonaniu trufle
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424837
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Orzechy i ziarna słonecznika zmiksowac w blenderze na sypki piasek. Dodać daktyle (jeśli są zbyt twarde i suche, należy zalać je gorącą wodą i odstawic na 15 min.) wiórki kokosowe, sól, kakao i cynamon. Całośc ponownie zmiksować do uzyskania plastyczne masy. Formować kulki wielkości orzecha włoskiego (wychodzi ok. 15-20 szt.) i obtaczac w wiórkach kokosowych. Schłodzic ok. 1 godz. w lodówce.
Smacznego :-) P.S. Przepis pochodzi z bloga Kingi Paruzel