Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie domowe słodycze to świetny pomysł na prezent
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Daktyle zmiksować w blenderze lub mikserze, dodać likier pomarańczowy oraz przyprawy w proporcjach które nam odpowiadają. Ugniatać masę tak jak ciasto, gotową masę dać na godzinę do lodówki.
Po godzinie wyjąć ciasto i formować trufle, obtoczyć w kakao, czekoladzie lub wiórkach kokosowych.