Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie domowe słodycze to świetny pomysł na prezent
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12932
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8040
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 309
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2183
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 719
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 12932
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8040
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 309
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2183
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 719
Składniki
Daktyle zmiksować w blenderze lub mikserze, dodać likier pomarańczowy oraz przyprawy w proporcjach które nam odpowiadają. Ugniatać masę tak jak ciasto, gotową masę dać na godzinę do lodówki.
Po godzinie wyjąć ciasto i formować trufle, obtoczyć w kakao, czekoladzie lub wiórkach kokosowych.