Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawki w nietypowej galaretce.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 648
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 131
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 648
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 131
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 192
Składniki
Wykonanie: Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie a cukry w zsiadłym mleku. Mleko połączyć z letnią żelatyną Truskawki ułożyć w salaterkach i zalać gotową galaretką. Ozdobić świeżą miętą, schłodzić i podawać.