Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie wykonanie a sezonowe owoce rozpływają się w ustach
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9555
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3139
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6637
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9555
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3139
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6637
Składniki
Obie galaretki rozpuszczamy w 250ml wody.
Truskawki myjemy 70 dag blendujemy 30 dag kroimy w plasterki
Do rozpuszczonej galaretki wlewamy śmietankę i truskawki. Wszystko dokładnie mieszamy i wylewamy do foremki ( u mnie keksówka) Wstawiamy do lodówki żeby stężała