Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie wykonanie a sezonowe owoce rozpływają się w ustach
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 330
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15101
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3052
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 330
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15101
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3052
Składniki
Obie galaretki rozpuszczamy w 250ml wody.
Truskawki myjemy 70 dag blendujemy 30 dag kroimy w plasterki
Do rozpuszczonej galaretki wlewamy śmietankę i truskawki. Wszystko dokładnie mieszamy i wylewamy do foremki ( u mnie keksówka) Wstawiamy do lodówki żeby stężała