Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie wykonanie a sezonowe owoce rozpływają się w ustach
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 563
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16840
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 634
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 563
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16840
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 634
Składniki
Obie galaretki rozpuszczamy w 250ml wody.
Truskawki myjemy 70 dag blendujemy 30 dag kroimy w plasterki
Do rozpuszczonej galaretki wlewamy śmietankę i truskawki. Wszystko dokładnie mieszamy i wylewamy do foremki ( u mnie keksówka) Wstawiamy do lodówki żeby stężała