Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8452
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8452
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Do twarogu dodajemy żółtka i wszystko miksujemy. Następnie dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, cukier, aromat, mleko i olej. Miksujemy składniki do połączenia. W drugiej misce ubijamy białka ze szczyptą soli. Biała mieszamy delikatnie z pozostałą masą. Ciasto wylewamy do dobrze rozgrzanej gofrownicy i smażymy na złoto.
Dodatki? Co nam do głowy przyjdzie...