Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Według mnie najlepszy ucierany owocowy placek jaki kiedykolwiek jadłam, polecam! Dobre na szkolną przekąskę!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Smak wiosny!
Odsłon: 694
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 54
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 688
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem dodać szczyptę soli. Dodawać jajka ucierając mikserem dodawać żółtka dalej ucierać. Mąki zmieszać razem z proszkiem i dalej ucierać dodawać po 3-4 łyżki mąki i mleko do wyczerpania. Wyłożyć ciasto na blaszkę 25/36, dać śliwki, a na owoce posypać przez sitko bułkę tartą cienko i na to ubić pianę. Wyłożyć na owoce i piec w 200 stopniach 50 min.