Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne wafle na każdą okazję.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Składniki
Cukier, masło i mleko- zagotować. Wsypać mleko w proszku i kakao (dobrze rozprowadzić). Dodać pokruszone wafle (3 płaty)i bakalie. Posmarować jeden płat wafli a drugim przełożyć. Położyć coś na wierzch, by dobrze się dokleiły. Gdy wystygną, można polać polewą.