Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste do zrobienia babeczki waniliowe będą wspaniałą ozdobą wielkanocnego stołu i koszyczka .
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 180
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1299
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 180
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1299
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 515
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym . Dolej roztopione wystudzone masło ekstrakt waniliowy oraz jogurt. Wszystko dokładnie wymieszaj. Mąkę przesiej z proszkiem i budyniem dodaj do masy jajecznej.
Silikonowe foremki na babeczki posmaruj olejem za pomocą pędzelka i wypełnij ciastem do 3/4 wysokości .
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. na około 25 minut. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.