Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste do zrobienia babeczki waniliowe będą wspaniałą ozdobą wielkanocnego stołu i koszyczka .
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16916
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326532
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16916
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem i cukrem waniliowym . Dolej roztopione wystudzone masło ekstrakt waniliowy oraz jogurt. Wszystko dokładnie wymieszaj. Mąkę przesiej z proszkiem i budyniem dodaj do masy jajecznej.
Silikonowe foremki na babeczki posmaruj olejem za pomocą pędzelka i wypełnij ciastem do 3/4 wysokości .
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. na około 25 minut. Po wystudzeniu posyp cukrem pudrem.