Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Według mnie domowe budynie są najlepsze, a ich przygotowanie nie sprawia trudności.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2778
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13347
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2637
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 2778
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13347
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2637
Składniki
400 ml. mleka zagotować z cukrem i ziarenkami wanilii. W pozostałym zimnym mleku rozprowadzić skrobię i żółtko. Do gotującego mleka z cukrem i wanilią, wlać mleko ze skrobią i żółtkiem. Mieszać i gotowac na małej mocy palnika. Pod koniec dodać masło. Gdy powstanie konsystencja budyniowa, wyłączyć. Smacznego.