Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Według mnie domowe budynie są najlepsze, a ich przygotowanie nie sprawia trudności.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3793
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 359
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 660
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3793
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 359
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 660
Składniki
400 ml. mleka zagotować z cukrem i ziarenkami wanilii. W pozostałym zimnym mleku rozprowadzić skrobię i żółtko. Do gotującego mleka z cukrem i wanilią, wlać mleko ze skrobią i żółtkiem. Mieszać i gotowac na małej mocy palnika. Pod koniec dodać masło. Gdy powstanie konsystencja budyniowa, wyłączyć. Smacznego.