Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Warzywa z dipami po 3. roku"
Polecam.
Odsłon: 964
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 127
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 83
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 21
Polecam.
Odsłon: 964
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 127
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 83
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 21
Składniki
Warzywa starannie umyj, marchewki i ogórki obierz ze skórki. 2. Pokrój warzywa w dość długie słupki, by dzieci mogły je swobodnie trzymać w ręku i zanurzyć w sosie. 3. Aby przygotować sosy, do jednej miseczki wlej jogurt z łyżką majonezu. Dodaj kilka kropel soku z cytryny i posiekany koperek. W drugiej miseczce do jogurtu i majonezu dodaj szczypiorek oraz odrobinę koncentratu pomidorowego. 4. Sosy podaj w miseczkach, a tuż obok, na płaskich talerzykach ułóż warzywa. bułeczkę z masłem i plasterkiem pomidora bez skórki. 5. Danie serwuj natychmiast po przyrządzeniu.Źródło: Mam dziecko