Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20040
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1702
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 172
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20040
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1702
Składniki
Białka ubić z cukrem, dodać żółtka i mąki wymieszane z proszkiem do pieczenia. Upiec biszkopt i przekroić go na pół. Ser zmiksować z cukrem. W osobnym naczyniu ubić śmietanę ze Śnieżką. Galaretki rozpuścić w 0,5 l. wody. Kiedy galaretka zacznie tężeć połączyć wszystkie składniki i wylać na pierwszy biszkopt. Następnie przykryć drugim biszkoptem.Na patelni rozpuścić margarynę, dodać cukier i kokos. Przysmażać kokos do czasu, aż nabierze złocistego koloru. Wierzch biszkoptu posmarować dżemem i posypać kokosem.