Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 300
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 129
Polecam.
Odsłon: 170
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2989
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2828
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 300
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 129
Polecam.
Odsłon: 170
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 2989
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2828
Składniki
Płat ciasta francuskiego rozwinąć, przeciąć go na pół wzdłuż, a następnie każdy płat na kwadraty i nacinamy je w czterech miejscach po przekątnych, na każdym kwadracie na środku położyć po połówce brzoskwini i co drugi nacięty róg składamy do środka delikatnie dociskając, następnie ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, posmarować roztrzepanym jajkiem i piec w nagrzanym piekarniku ok 15 minut, aż sie ładnie zrumienią. Gotowe posypać cukrem pudrem