Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, kruche ciastka z korzenną nutą...
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1314
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18478
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1314
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5844
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8841
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18478
Składniki
Do miski wsypujemy suche składniki, następnie dodajemy margarynę i pozostałe składniki.
Wyrabiamy na gładką masę.
Z masy odrywamy kawałki i toczymy kulkę, a następnie spłaszczamy i wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia (aby się ciasto nie kleiło do rąk, biorę miskę z wodą i nawilżam ręce przed zrobieniem ciastka ).
Pieczemy w 180 st. ok. 20-25 min. do zrumienienia ciastek. Życzę smacznego :)