Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię kokos i w ciągu trzech dni dwa razy piekłam ciasteczka z dodatkiem tego pysznego orzecha. Ten przepis na kokosanki jest bardzo łatwy i bardzo szybki w wykonaniu. Kokosanki pieczemy tylko 15 minut. Polecam te ciasteczka szczególnie wielbicielom kokosu.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 52
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2620
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 782
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1557
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14116
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 52
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2620
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 782
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1557
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14116
Składniki
Białka oddzielamy od żółtek , ubijamy z dodatkiem szczypty soli. Pod koniec ubijania dosypujemy cukier i mieszamy z kokosem. Nastawiany piekarnik na 175 stopni Blachę z piekarnika wykładamy papierem do pieczenia, smarujemy margaryna, posypujemy mąką. Na tak przygotowaną blaszkę wykładamy za pomocą łyżki małe porcje masy białkowej. Pieczemy na zloty kolor ok 15 minut. Smacznego!