Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i jakże delikatne wiśniowe ciasto...to trzeba spróbować..niebo dla podniebienia...:)
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 824
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 824
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 154
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem i margaryną. Dodać olejek,mąkę,pr.do pieczenia,jogurt,i ucierać... Blaszkę 26/35 wyłożyć papierem do pieczenia,wylać ciasto....na wierzch ułożyć wiśnie,bardzo dużo,im więcej tym lepiej....ja ich nie drylowałam,nie przeszkadza mi jedzenie ciasta z pestkami hihi….polecam...jeśli nie lubicie to trzeba dac wydrylowane:) Ciasto piec około 60min w 180t.góra dół.
Smacznego życzę!