Do góry

Desery Przepis na:

Wiśniowo-ryżowy przysmak.

Wiśniowo-ryżowy przysmak.

Autor:

Przepisów i artykułów: 784 Ocena: 14937

Dodano:

Odsłon: 206

Wiśnie rządzą,polecam Wam pyszny deser,kolację lub obiad,dla dzieci jak i dorosłych:)

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ryż ugotować wg.przepisu dodając płaską lyżeczkę soli,oraz masło.
    Wiśnie wydrylować,dodać cukier,śmietanę i zblendować przez moment,by większość wiśni była raczej w całości.

    Ugotowany ryż wyjąć z torebek,miarką ułożyć na talerzach,polać koktajlem wiśniowym,udekorować wiśniami i można zajadać.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (22)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń