Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie byłoby nic szczególnego w tym deserze gdyby nie fakt,że w jego przygotowaniu pomagały mi moje wnuki- najmłodsze pokolenie być może przyszłych Smakerow? Każde z nich przygotowało własny deser po uprzednim przygotowaniu galaretki przeze mnie, bo czas oczekiwania na deser byłby zbyt długi. Najstarszy wnuk zaaranżował dekorację, młodszy ustawił scenę dania, a najmłodsza wnuczka zrobiła swój deserek sama.
Dzbanek , sitko, nóż
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 90
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1713
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 90
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1713
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2706
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 703
Składniki
Galaretkę przyrządzić według instrukcji na opakowaniu
Pozostawić do całkowitego wystygnięcia
Dodać umyte i osuszone owoce. Jabłko pokroić w kawałki
Wstawić do lodówki, aby galaretka się całkowicie zsiadła. Nie robiliśmy kremu, bo to był pierwszy krok do sztuki gotowania.