Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki, mało słodki deser. Jeżeli ktoś nie musi dbać o linię może deserek dosłodzić.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 309
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 163
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 390
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1570
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 309
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 163
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 390
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1570
Składniki
Truskawki rozmrozić, zmiksować w sokowirówce wraz z winem, jogurtem i cukrem. Galaretkę zmieszać z żelatyną, rozpuścić w szklance wody, wystudzić. Zimną galaretkę połączyć z truskawkami. Masą napełnić szklane pucharki do lodów. Deser wstawić do lodówki, poczekać aż zastygnie. Gotowy zastygnięty mus można zjeść w pucharkach lub wyłożyć na talerze i polać sosem czekoladowo- figowym. Sos czekoladowo- figowym: Rozpuścić czekoladę, dodać dżem figowy i wodę. Całość zagotować.
Smacznego!