Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 565
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3659
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2829
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 229
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 297
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 565
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3659
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2829
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 229
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 297
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po 1 żółtku następnie wlać olej i wsypać mąkę z proszkiem. Na koniec dodać pianę ubitą z białek i zapach. Podzielić ciasto na 3 części. Do pierwszej dodać kakao, do drugiej mak, do trzeciej mąkę ziemniaczaną. Do wyłożonej papierem keksowki wlać ciasto z makiem zrobić rowek, następnie ciasto z kakao, ponownie zrobić rowek i na końcu ciasto z mąką. Piec w 180 stopniach przez 60 minut. Smacznego.