Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1624
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1399
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1427
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1507
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1624
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1399
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1427
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1507
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodawać po 1 żółtku następnie wlać olej i wsypać mąkę z proszkiem. Na koniec dodać pianę ubitą z białek i zapach. Podzielić ciasto na 3 części. Do pierwszej dodać kakao, do drugiej mak, do trzeciej mąkę ziemniaczaną. Do wyłożonej papierem keksowki wlać ciasto z makiem zrobić rowek, następnie ciasto z kakao, ponownie zrobić rowek i na końcu ciasto z mąką. Piec w 180 stopniach przez 60 minut. Smacznego.