Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zawijana jagnięcina"
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 162
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 34
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 74
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 47
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 162
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 34
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 74
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 47
Składniki
Odkrój 1/3 mięsa i zmiel. Resztę mięsa rozłóż na płat i dokładnie rozbij. Posmaruj płat musztardą. Mielone mięso wymieszaj z jajkami i przecierem. Marchew, cebulę, ogórki i słoninę pokrój w kostkę. Na 1 łyżce masła podsmaż cebulę, marchew i ogórki. Dodaj mielone. Dopraw solą, pieprzem i 1 łyżką ziół. Posmaruj tym mięso, zwiń płat i przewiąż sznurkiem. Piecz 60 min w 190°C. Obtocz w reszcie ziół.Źródło: TV14