Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoskie pączki z ricottą, które przygotowuje się w kilka minut
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 464
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 464
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Składniki
Wszystkie składniki ciasta dokładnie wymieszać mikserem.
W garnku rozgrzać olej. Dwiema łyżkami zanurzanymi w oleju formować z ciasta niewielkie pączki, wrzucać na tłuszcz i smażyć na rumiano.
Usmażone zeppole odsączyć z nadmiaru tłuszczu na papierowym ręczniku. Posypać cukrem pudrem.