Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa-krem rybny"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 81
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 114
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 48
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 81
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 36
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 114
Składniki
Przepis przysłała Anna Góralska z Jabłonowa
Bulion warzywny zagotuj. Dodaj listki laurowe, posyp solą. Ziemniaki i marchewki obierz, umyj, pokrój w kostkę. Dodaj do bulionu, posyp curry, gotuj 15 min.
Filety rybne umyj, pokrój na kawałki. Dodaj do zupy, gotuj jeszcze 15 minut. Czosnek obierz, przeciśnij przez praskę. Dodaj do zupy, wymieszaj. Wlej śmietanę, połącz.
Cebulę obierz, pokrój w kostkę, zeszklij na oleju. Dodaj do zupy. Całość zmiksuj. Przypraw do smaku.Źródło: Chwila dla Ciebie