Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak chrupiącego i pysznego chleba jeszcze nie jadłam. Szybki i prosty przepis na chleb z rękawa. Chleb wyszedł mięciutki i chrupiący. Przepis jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Chleb można przygotować wieczorem a rano upiec. Pycha
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3764
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 171
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 879
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 144
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3764
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 171
Składniki
Wszystkie składniki na chleb mieszamy. Wyrabiamy ciasto i ostawiamy na ok. 30 minut Po tym czasie przekładamy chleb 3 razy. Formujemy końcowy bochenek i nacinamy. Wkładamy do rękawa i szczelnie zamykamy. Odstawiamy na noc. Rano nagrzewamy piekarnik na 230 stopni i pieczemy chleb ok. 40 minut. Po tym czasie można naciąć i piec jeszcze ok. 10 minut. Obejrzyj dokładny film wideo jak go przygotowałam.