Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron ze szpinakiem można przyrządzić z liści świeżych lub mrożonych. Bardzo szybki i smaczny obiad
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 43
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 287
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło,kroimy w drobną kostkę cebulę a czosnek przeciskamy przez praskę. Smażymy do miękkości.Następnie dodajemy szpinak i smażymy jeszcze 10 min.W między czasie gotujemy makaron. Szpinak na koniec doprawiamy solą,pieprzem i odrobiną Vegety. zalewamy śmietanka (jeśli ktoś lubi)