Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób w wersji orientalnej - w paście z sezamem i aromatycznymi przyprawami. Świetnie smakuje z pieczywem i świeżymi warzywami.
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 689
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 689
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Składniki
Bób, czosnek, olej, tahini i sok z cytryny miksujemy dokładnie blenderem na gładko. Jeśli masa jest za gęsta można dodać 1 łyżkę przegotowanej wody. Doprawiamy srirachą i mielonymi przyprawami. Przed podaniem posypujemy czarnuszką.