Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodna polewa która zawsze sie udaje!Po wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 38
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 285
Składniki
W garnku roztapiamy maslo. Dodajemy przesiane kakao gorzkie przesiany cukier puder i mleko.
Wszystkie skladniki energicznie mieszamy do polaczenia skladników na malym ogniu. Nie gotowac!Zdejmujemy i polewa jest gotowa do uzytku.