Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezastąpiony do jajek na twardo, pasztetów, wędlin czy pieczonego mięsa. Pyszny, delikatny, lekko kwaskowaty. Bardzo prosty i szybki, a dodaje szyku każdej potrawie.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Ogórki, pieczarki i obraną cebulę wrzucamy do robota z nożami i rozdrabniamy w drobna kostkę (można to wszystko też pokroić ręcznie).
Do drobno posiekanych pieczarek z ogórkami dodajemy majonez, śmietanę, musztardę oraz doprawiamy do smaku pieprzem, solą i cukrem.
Wszystko dokładnie miksujemy za pomocą tych samych noży robota. Gotowy sos schładzamy. Smacznego !!!
;-D
;-)))