Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywny i aromatyczny dodatek do śniadania lub kolacji.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Składniki
Buraki upiec lub kupić gotowe ugotowane w sklepie, pokroić w plastry, ułożyć na talerzu, posmarować majonezem.
Jajka ugotować , obrać ,pokroić w ósemki. Ser feta pokroić w słupki, ułożyć po środku każdego plastra, po obu stronach ósemki jajek.
Ogóreczki przekroić na połowę, ułożyć z jednej strony na jajkach , przed ogórkiem połowę paska papryczki , przed nią listek bazylii. Doprawić solą i pieprzem , posypać sezamem.
Podajemy z wędliną , tostami lub chlebem.