Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do niedawna słodkości z grilla ograniczały się u mnie tylko do bananów. Nadchodzi jednak sezon na tanie arbuzy, więc podzielę się z Wami moim odkryciem - grillowane kawałki arbuza zyskują nowy, ciekawy smak i doskonale umilają wieczory czy popołudnia przy ruszcie jako finał posiłku!
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 488
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 156
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 280
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19147
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 488
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 156
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 280
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19147
Składniki
Grill podgrzewamy, smarujemy olejem/oliwą.
Arbuza kroimy na plastry grubości ok. 1 cm.
Pędzelkiem smarujemy go oliwą/olejem z obu stron i oprószamy przyprawami.
Grillujemy po 3-4 minuty z każdej strony.
Podajemy solo albo - to uwielbiam! - w naleśniku z dodatkiem dżemu lub z ulubionym kremem.