Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do kanapek.
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 286
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1008
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 286
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1403
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 286
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1008
Składniki
Cebulę, paprykę, ogórki pokroić w drobną kostkę. Koperek i szczypiorek drobno posiekać
Ser dokładnie wymieszać z jogurtem i czosnkiem przepuszczonym przez praskę. Doprawić solą i pieprzem.
Żelatynę rozpuścić w małej ilości wrzącej wody.
Do sera dodać pokrojone warzywa i rozpuszczoną lekko przestudzoną żelatynę.
Wszystko razem dokładnie wymieszać.
Przełożyć masę do wyłożonej folią spożywczą keksówki. Pozostawić do stężenia w lodówce najlepiej na noc. Smacznego życzę:)