Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny sos do grilla o wyraźnym smaku czosnku, curry i ziół prowansalskich, fantastyczny do mięs z rusztu, gotowy w trzy minuty. Polecam do wypróbowania.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 653
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 97
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1198
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 653
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 97
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1198
Składniki
Do miski przekładamy jogurt, dodajemy przyprawę curry, zioła prowansalskie oraz odrobinę soli, przez praskę przeciskamy czosnek. Wszystko dokładnie mieszamy. Sos wstawiamy na 1/2 godziny do lodówki.