Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie danie, pasuje do kurczaka lub ryby.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 787
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 335
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 257
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 191
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 787
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 335
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 257
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 191
Składniki
Rozgrzać dużą patelnię, wrzucić orzechy, opiekać przez chwilę, aż zaczną się rumienić.
Dodać trochę oleju (minimalnie) i szpinak, smażyć, mieszając, dopóki szpinak nie zwiędnie. Doprawić solą i pieprzem. Gotowe!