Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle bogaty smak!
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 73
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 177
Bigos świąteczny przygotowuję zawsze wcześniej , aby leżakował i dobrze przeg...
Odsłon: 454
"Całodzienne śniadanie" to tłumaczenie nazwy angielskiego dania zwanego "All...
Odsłon: 73
Bardzo smaczne, proste i szybkie ciasto, idealne na różne okazje.
Odsłon: 177
Bigos świąteczny przygotowuję zawsze wcześniej , aby leżakował i dobrze przeg...
Odsłon: 454
Składniki
Żółtka z pozostałymi składnikami sosu włożyłam do miseczki i wszystko rozgniotłam widelcem. Można użyć całych jaj, wtedy białko trzeba drobniutko posiekać.
Brokuł włożyłam do wrzącej osolonej wody i blanszowałam go przez pięć minut, wyłączyłam ogień i zostawiłam go jeszcze w wodzie przez 10 minut. Brokuł nie będzie się rozpadał i zachowa swój kolor. Ciepły brokuł polałam sosem- najsmaczniejsze! Smacznego :)