Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4401
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1342
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 325
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4401
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1342
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 325
Składniki
Żółtka z pozostałymi składnikami sosu włożyłam do miseczki i wszystko rozgniotłam widelcem. Można użyć całych jaj, wtedy białko trzeba drobniutko posiekać.
Brokuł włożyłam do wrzącej osolonej wody i blanszowałam go przez pięć minut, wyłączyłam ogień i zostawiłam go jeszcze w wodzie przez 10 minut. Brokuł nie będzie się rozpadał i zachowa swój kolor. Ciepły brokuł polałam sosem- najsmaczniejsze! Smacznego :)