Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pewno, nie raz piliście napoje z żelowymi kuleczkami o rożnych smakach. Najlepiej samemu zrobić żelowe kuleczki. Smaki i kolor można dobrać w/g upodobań.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32582
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 935
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 336
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32582
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 58
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 90
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 935
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 336
Składniki
Olej wlewamy do szklanki i umieszczamy w zamrażalniku, najlepiej kilka godzin wcześniej, przed przystąpieniem do produkcji bubble. Colę gotujemy z agarem ok 3 minuty, cały czas mieszając. Gorący płyn wciągamy do strzykawki i porcjami wlewamy na zimny olej. Powstaną kuleczki żelowe, które należy przepłukać zimną wodą na sitku. Gotowe kuleczki można użyć do zimnych napojów, kawy mrożonej, dekoracji deserów i do śniadań z płatkami, jak ja to użyłam :) Polecam gorąco.
Smacznego :)